PMDG 737-700

Μετά από πολλά άρθρα στην σελίδα και ακόμα περισσότερες συζητήσεις κ teasers στην ομάδα μας και λίγο μετα το pre-view stream στο discord μας, το PMDG 737, ένα από το πιο πολυπόθητο αεροπλάνα, επιτέλους  επιτέλους  κυκλοφόρησε! 

Αγορά αποκλειστικά από το pmdg.com για 75$. Για μικρό χρονικό διάστημα θα υπάρχει σε τιμή προσφοράς των 69.99$. Επίσης, κάποια στιγμή στο μέλλον (όταν θα είναι εντελώς «stable») θα είναι διαθέσιμο και μέσω Market Place όπως και κάποια στιγμή αργότερα

Με την αρχική κυκλοφορία, ξεκινάει και ένας κύκλος συνεχόμενων releases. Περίπου ανά 6 εβδομάδες, υπολογίζουν στη PMDG ότι θα βλέπουμε άλλον έναν τύπο 737 να δημοσιεύεται. Πέρα από αυτό, θα υπάρχει μια περίοδο περίπου 24 εβδομάδων, που ανά 2 εβδομάδες θα υπάρχουν updates για το σκάφος. Όπως πχ features, bugfixes κτλ.

„We anticipate adding a new airframe to the 737 series approximately every six weeks through the summer and for all the MAX lovers out there- those will come too. Eventually.“[…] „Estimated Timeline for PMDG 737 for MSFS: PMDG 737-700 for MSFS: 09MAY22 PMDG 737-600 for MSFS: ~20JUN22** PMDG 737-800 for MSFS: ~01AUG22** PMDG 737-900 for MSFS: ~12SEP22** ** Dates are estimates, subject to change and highly likely to do so. This is software after all.“

Η τιμή για το -800 θα είναι όπως και για το -700, το -600 ~50$ και το -900 άγνωστο. Αξίζει να διαβάσατε τα προηγούμενα άρθρα μας γιατί παρέχουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Όπως πχ ότι πέρα από την 737 σειρά θα έρθουν και το 777 όπως και το 747 από τους ίδιους.

Τώρα ας μιλήσουμε για το 737-700!

Στο τελευταίο βίντεο της σειράς, μας λένε ότι το 737 θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως τους type rated πιλότους βετεράνους αυτού του σκάφους, που θα εκπλαγούν με το πόσο βαθειά εξομοιωμένο είναι το addon, αλλά και έναν αρχάριο στο χώρο του simming γιατί θα υπάρχουν ωραία tutorials και βοήθειες για εύκολη πρόσβαση.

Όπως ξέρουμε από κάθε sim, η λύση για να υπάρξει ένα καλό και αυθεντικό addon είναι να παρακάμψει διάφορους περιορισμούς του base Simulator. Το MSFS που είναι σχετικά «νέο» ακόμα, έχει αρκετούς από αυτούς. Η PMDG όμως, φρόντισε με custom κώδικα να λύσει αυτό το πρόβλημα.

«In the PMDG 737-700 for MSFS you have an incredible depth of richness that we think will serve you well for years to come. From our entirely customized autopilot, flight model, systems modeling and highly refined sound environment made up of entire interior and exterior sound samples, we provide you with an experience that is as immersive as it is accurate.»

Όσον αφορά τα configurations, θα μπορεί κάποιος να κάνει διάφορες αλλαγές στο σκάφος όπως για παράδειγμα να διαλέξετε ανάμεσα σε Honeywell ή Collins MCP, να αλλάξετε EGPWS Callouts, GS Capture before LOC, Airstairs, Cabin Layout, LED Landing Lights, WIFI, Eyebrows ακόμα και τα φρένα αν θα είναι carbon ή steel και πολλά πολλά άλλα. Μια τεράστια γκάμα ρυθμίσεων κρύβουν επίσης και το PFD και το ND. Γενικά το σκάφος είναι όλο πλήρως «customizable». Είτε μιλάμε για τις ρυθμίσεις που λέγαμε πιο πάνω, είτε για την μεγάλη ποικιλία από failures που μπορεί κάποιος να ρυθμίσει τυχαία ή με πρόθεση.  Όποιος επιλέξει να πετάει με failures θα μπορέσει και μέσου ενός menu για Ground Maintenance στο FMS να κάνει διάφορα “services” στο σκάφος.  Γέμισμα οξυγόνου, αλλαγή λαδιών, ρόδων, φρένων κτλ. Ένα ενδιαφέρον feature για πολλούς είναι  ότι θα μπορεί να γίνεται εύκολα και αποθήκευση και φόρτωση διαφορετικών καταστάσεων.

Αξίζει να δείτε την σειρά με τα βίντεο που ετοιμάστηκαν απο τους ίδιους στο κανάλι τους στο YouTube. Ας τονίσουμε με την ευκαιρία ότι θα υπάρχουν από σήμερα και live streams στο discord μας, όπου θα δείχνουμε και θα εξηγούμε στα ελληνικά το addon αυτό.

Περισσότερα Άρθρα

City Update VII: European Cities II

Η Microsoft Flight Simulator ανακοίνωσε την τελευταία ενημέρωση πόλεων, “City Update VII: European Cities II,”

Mega Giveaway

Ήρθε η στιγμή για το επικό διαγωνισμό του Flightsim Greece! Με χαρά ανακοινώνουμε το μεγάλο