Νέα από PMDG για DC-6, 737 και όλα τα addon!

Μεγάλα νεα απο την PMDG γύρω από τα τρέχοντα project τους για το MSFS, απευθείας από το φόρουμ τους!

Στο άρθρο αυτό θέλουμε να σας μεταφέρουμε τα κυριότερα σημεία του statement, που μπορείτε να το διαβάσετε στα αγγλικά εδώ στο φόρουμ τους.

Διαβάζουμε λοιπόν ότι για το MSFS έχουν αποφασίσει κάθε addon να το στήσουνε από την αρχή. Δηλαδή δεν θα είναι απλά port με tweaks για το MSFS έτσι ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει το MSFS.

Ο στόχος τους είναι να φέρουν όλο τον στόλο τους στο νέο sim, δηλαδή τα 737, 747, 777 και DC-6. Αρχικά πίστευαν ότι το 737 θα είναι το πρώτο τους addon για MSFS, τελικά και λόγο πολλών προβλημάτων με glass cockpit, που ευτυχώς λύθηκαν τα πιο σοβαρά, το 1ο addon τους θα είναι το DC-6 που βρίσκεται είδη σε σημείο testing.

Όπως γράφουν, έχουν ξεκινήσει για τα καλά και είναι σε θέση πλέον να κατασκευάσουν όλα τα προϊόντα τους για το νέο sim. Το DC-6 μέσα στον Ιούνιο που έρχεται το 737 σίγουρα φέτος, το 777 ίσος φέτος και το 747 μέχρι τα μέσα του ´22.

Παράλληλα, και όπως είδαμε και στην σελίδα μας στο facebook, ξεκίνησαν ένα νέο κανάλι στο youtube, με βίντεο tutorial για το επανερχόμενο DC-6. Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες σειρές, όπως για LNAV σύστημα τους για τα 747 και promo video για το 737.

Όπως πάντα, θα σας κρατάμε συνέχεια ενήμερους 🙂 

Πηγές: PMDG Forum

Περισσότερα Άρθρα

City Update VII: European Cities II

Η Microsoft Flight Simulator ανακοίνωσε την τελευταία ενημέρωση πόλεων, “City Update VII: European Cities II,”

Mega Giveaway

Ήρθε η στιγμή για το επικό διαγωνισμό του Flightsim Greece! Με χαρά ανακοινώνουμε το μεγάλο