Η μεγάλη αλλαγή του FlightsimGreece

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το ανανεωμένο FlightsimGreece.

Καταρχάς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε ένα από εσάς που συνεισφέρετε στην ανάπτυξη αυτής της υπέροχης κοινότητας.

Ο server μας στο Discord έχει ξεπεράσει τα 300+ μέλη και κατά τη διάρκεια του πρόσφατου χρονικού διαστήματος , η ομάδα μας στο Facebook ξεπέρασε το ορόσημο των 1000+ μελών. O Discord Server μας ξεπέρασε τα 300! μια τέλεια ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε το ανανεωμένο FlightsimGreece.

αλληλεπιδράσεις τις τελευταίες 60 ημέρες

Νέα χρώματα, νέο λογότυπο, ανανεωμένο website, και πολλή όρεξη για καινούργια πράγματα.

Tο νέο website design αποτελεί το κορυφαίο μέσο ενημέρωσης και απασχόλησης για το συγκεκριμένο χόμπι. Το νέο μας λογότυπο με το φτερό, συμβολίζει το aviation και flight simulation, ενώ ταυτόχρονα το μπλε χρώμα αντιπροσωπεύει την Ελλάδα και το απέραντο της θάλασσας και του ουρανού.

Συντονιστείτε, γιατί ετοιμαζόμαστε για ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ GIVEAWAY με πολλά δώρα για να γιορτάσουμε τα 1000 μέλη αλλά και το rebrand της κοινότητάς μας. 

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το FlightSimGreece εξελίσσεται συνεχώς και θα συνεχίσει να αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα των εικονικών αεροπόρων στο Facebook αλλά και στο Discord. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και περιμένουμε ανυπόμονα τις νέες πτήσεις που θα κάνουμε μαζί σε αυτό τον υπέροχο κόσμο του flight simulation.

Με αγάπη,
Flightsim Greece

Περισσότερα Άρθρα

City Update VII: European Cities II

Η Microsoft Flight Simulator ανακοίνωσε την τελευταία ενημέρωση πόλεων, “City Update VII: European Cities II,”

Mega Giveaway

Ήρθε η στιγμή για το επικό διαγωνισμό του Flightsim Greece! Με χαρά ανακοινώνουμε το μεγάλο