Νέα από την PMDG για το 737!

Όπως μάθαμε απευθείας από το forum της PMDG, το development  συνεχίζεται πυρετωδώς  και τα σχέδια για release εντός του ’21 δεν έχουν αλλάξει! 

Δείτε παρακάτω νέα screenshots του τωρινού alpha build! Όπως γράφουν στο post, επίτηδες δεν βγήκαν ακόμα shots από το εσωτερικό, γιατί θέλουν να τελειώσουν ακόμα κάποια  πραγματάκια.

Επίσης να πούμε, ότι ερωτήσεις του  στυλ «ποια θα είναι η διαφορά με το  P3D σε θέματα εξομοίωσης, συστήματα κτλ.…» Δεν μπορούν να απαντηθούν τώρα και δεν πρέπει κιόλας σε αυτήν την φάση. Όταν έρθει η ώρα, τότε θα μάθουμε αν υπάρχει διαφορά και αν υπάρχει, ποια θα είναι. Από τιμή, φαίνεται να γίνουν πιο οικονομικά τα addon για MSFS.

Σύντομα θα έρθει και άλλο update, και να είσαστε σίγουροι, η FlightSim Greece και πάλι θα σας ενημερώσει εγκαίρως  😊

Περισσότερα Άρθρα

Chios LGHI by iniScene released!

Welcome to Chios airport! To σκηνικό της iniBuilds για τον κρατικό αερολιμένα της Χίου “Όμηρος”

ToLiss A320neo Incoming!

Οι λάτρεις του X-Plane μπορούν να χαρούν καθώς η ToLiss ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νεότερο

29Palms Santorini Island (LGSR)

Μετά τη κυκλοφορία του αεροδρομίου της Μυκόνου, η 29Palms σπάει την σιωπή της, ανακοινώνοντας τον

Giveaway! PMDG 737-900

Δοκιμάσετε την τύχη σας και να λάβετε μέρος στο μεγάλο giveaway που γίνεται από την FlightSim Greece και μετά από συνεννόηση και ευγενική προσφορά της PMDG LLC.