Fenix A320 pre-release update

Ήρθε η στιγμή που το release του δημοφιλούς Fenix Α320 είναι πλέον πολύ κοντά. 

Update 19/05/2022: RELEASED! Buy @ https://fenixsim.com/

Συνέχεια παλιάς είδησης από 15/05/2022

Ένα αεροσκάφος με μεγάλες προσδοκίες, στο οποίο έχουμε εστιάσει το βλέμμα μας απο την αρχική εμφάνισή του, τόσο σε προηγούμενα άρθρα στην σελίδα μας, όσο και σε αναρτήσεις στην ομάδα στο Facebook με το hashtag #fenixa320. Στο παρόν άρθρο δεν θα επαναλάβουμε τις εκεί πληροφορίες. Για όσους ενδιαφέρονται είναι διαθέσιμα να τους ρίξουν μια ματιά. 

Με επίσημη ανακοίνωση στο discord, η Fenix ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους ότι η φάση του Beta έχει τελειώσει και ότι απέμειναν λίγα μικρά πραγματάκια στο αεροσκάφος, πριν να μπορέσει να διατεθεί για περίπου 58€. Η λογική της (χαμηλής για παλαιότερα δεδομένα) τιμής, βασίζεται στην πίστη των developers οτι δεν είναι απαραίτητο ένα “high fidelity” addon να κοστίζει πολύ ακριβά.

To touch on this further for a moment - we’re believers that the market is larger. We’re believers that one needn’t pay hundreds of pounds to experience the care and attention put into a high fidelity aircraft. So we’re putting our money where our mouth is. It’s a risk, but we think it’ll pay off.

Πέρα από την ανακοίνωση της τιμής και σε ποιό στάδιο βρίσκεται το αεροσκάφος, έχουμε και νέες πληροφορίες για το τι θα μας παρέχει αυτό το addon.

Τα συστήματα και το Fly-By-Wire έχουν εξομοιωθεί σε μεγάλο βαθμό και δουλεύουν πλέον σταθερά. Η προσθήκη ακόμα περισσότερου βάθος στα συστήματα όμως, θα συνεχιστεί και μετά το release του αεροσκάφους. 

«I’m happy to say that things now look stable and representative, and will serve as an excellent baseline for us to move the aircraft forward to the next phase of its journey, post-launch and beyond, where we intend to robustly support and continue improving on the product to further enhance it.“

Έχουμε ένα EFB που αυτόματα θα μπορεί να λάβει τα δεδομένα από το Simbrief. Θα υπάρχει δυνατότητα να εξομοιώνεται και όλη η διαδικασία του boarding, unboarding όπως και refuel και κάθε άλλο ground operation. Για παράδειγμα, όταν τελειώνει το Boarding να κλείνουν οι πόρτες αυτόματα και να αποσυνδέονται jetways κτλ. Θα τυχαίνει κατα την διάρκεια του αυτόματου Boarding (ένα Feature καθαρά Προαιρετικό) να μην είναι οι παράμετροι όλοι ακριβώς όπως στο αρχικό load sheet, κ έτσι ο πιλότος θα πρέπει να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις. 

Θα υπάρχουν mean time failures τα οποία θα χρήζουν επισκευής και που θα απαιτεί από το «Ground Crew» κάποιο χρόνο.

Ότι το πιλοτήριο φαίνεται να έχει άψογα γραφικά το γνωρίζουμε από προηγούμενα Screenshot, τώρα βλέπουμε και πόσο ωραία θα είναι και η καμπίνα που θα έχει ακόμα και σωστή ένδειξη «προσδεθείτε».  

Μικρά πράγματα που είναι μεν δευτερεύοντα, αλλά προσθέτουν σε όλο το immersion και δίνουν «ζωή» στο αεροσκάφος. 

Ενδιαφέρουσες είναι και οι πληροφορίες για το πακέτο ήχων το οποίο θα συνοδεύει το αεροσκάφος. Η ένταση των ήχων για παράδειγμα στο εσωτερικό θα επηρεάζονται από άλλους εσωτερικούς ή εξωτερικούς ήχους αλλά και διαδικασίες. Ακόμα και το GPU θα ακούγεται με τους δικούς του ήχους.   

Τέλος, 181 liveries στα οποία προσπάθησαν να δώσουν το σωστό Registration αλλά ακόμα και σωστά config και equipment codes! 

 

Ανυπομονούμε! Μείνετε μαζί μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα γύρω από τον κόσμο του Flight Simulation.

Περισσότερα Άρθρα

City Update VII: European Cities II

Η Microsoft Flight Simulator ανακοίνωσε την τελευταία ενημέρωση πόλεων, “City Update VII: European Cities II,”

Mega Giveaway

Ήρθε η στιγμή για το επικό διαγωνισμό του Flightsim Greece! Με χαρά ανακοινώνουμε το μεγάλο