Νέα απο το “Ελευθέριος Βενιζέλος” της FlyTampa

Η flightsim.gr, για να γλυκάνει λίγο παραπάνω την αναμονή, σας έχει για μικρό δωράκι δυο αποκλειστικά screenshots για το σύντομα διαθέσιμο σκηνικό του αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την FlyTampa!

Όπως γνωρίζουμε, αυτή η έκδοση έχει γίνει εντελώς από την αρχή, αποκλειστικά χρησιμοποιώντας το Microsoft Flight Simulator ως πλατφόρμα, και δεν είναι απλά ένα port της παλαιότερης έκδοσης από το FSX/P3D/XP. Διαθέτει high-resolution textures, PBR materials όπως βλέπουμε στο πρώτο shot με τα εξαιρετικά όπως πάντα apron ground textures, αναλυτικές φυσούνες κλπ, αλλά και στο shot του Metro, σωστά υψομετρικά και τρισδιάστατες λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν την ποιότητα της FlyTampa, όπως ηλεκτρικά καλώδια, ράγες, θάμνους, χαντάκια, τούνελ, γέφυρες κτλ.

Από τις πληροφορίες πού έχουμε, θα περιμένουμε να δούμε διάφορα καινούρια πράγματα στην καινούρια έκδοση του FlyTampa LGAV, όπως ανακατασκευή της επέκτασης του τερματικού, animations, όπως και custom αντικείμενα σχεδιασμένα από τα καινούρια object libraries της FlyTampa, αποκλειστικά για το MSFS.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πάντα πρώτοι τα νεότερα σχετικά με τον κόσμο του flight simming, τότε ελάτε και εσείς στην παρέα του https://flightsim.gr στο Discord η Facebook.

Περισσότερα Άρθρα

City Update VII: European Cities II

Η Microsoft Flight Simulator ανακοίνωσε την τελευταία ενημέρωση πόλεων, “City Update VII: European Cities II,”

Mega Giveaway

Ήρθε η στιγμή για το επικό διαγωνισμό του Flightsim Greece! Με χαρά ανακοινώνουμε το μεγάλο