Νέα απο το “Ελευθέριος Βενιζέλος” της FlyTampa

Η flightsim.gr, για να γλυκάνει λίγο παραπάνω την αναμονή, σας έχει για μικρό δωράκι δυο αποκλειστικά screenshots για το σύντομα διαθέσιμο σκηνικό του αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την FlyTampa!

Όπως γνωρίζουμε, αυτή η έκδοση έχει γίνει εντελώς από την αρχή, αποκλειστικά χρησιμοποιώντας το Microsoft Flight Simulator ως πλατφόρμα, και δεν είναι απλά ένα port της παλαιότερης έκδοσης από το FSX/P3D/XP. Διαθέτει high-resolution textures, PBR materials όπως βλέπουμε στο πρώτο shot με τα εξαιρετικά όπως πάντα apron ground textures, αναλυτικές φυσούνες κλπ, αλλά και στο shot του Metro, σωστά υψομετρικά και τρισδιάστατες λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν την ποιότητα της FlyTampa, όπως ηλεκτρικά καλώδια, ράγες, θάμνους, χαντάκια, τούνελ, γέφυρες κτλ.

Από τις πληροφορίες πού έχουμε, θα περιμένουμε να δούμε διάφορα καινούρια πράγματα στην καινούρια έκδοση του FlyTampa LGAV, όπως ανακατασκευή της επέκτασης του τερματικού, animations, όπως και custom αντικείμενα σχεδιασμένα από τα καινούρια object libraries της FlyTampa, αποκλειστικά για το MSFS.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πάντα πρώτοι τα νεότερα σχετικά με τον κόσμο του flight simming, τότε ελάτε και εσείς στην παρέα του https://flightsim.gr στο Discord η Facebook.

Περισσότερα Άρθρα

Fenix A320 pre-release update

Ήρθε η στιγμή που το release του δημοφιλούς Fenix Α320 είναι πλέον πολύ κοντά.  Update

PMDG 737-700

Μετά από πολλά άρθρα στην σελίδα και ακόμα περισσότερες συζητήσεις κ teasers στην ομάδα μας

Leonardo MD-82

αυτές τις μέρες τα releases των «high fidelity» airliner addons δεν σταματούν και σήμερα το

JustFlight BAe-146 Professional

Πριν λίγο δημοσιεύτηκε το αναμενόμενο Bae 146 της JustFlight για το MSFS. Ένα σκάφος που

Scenic Routes LGKF Preview

Αποκλειστικές νέες πληροφορίες και screenshots για το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς « Άννα Πολλάτου» των Scenic Routes έχουμε

PMDG 737 Developer Update

Πλέον η πρώτη φάση Development και beta testing ολοκληρώθηκε και από βδομάδα μάλλον θα μας